Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Obiective Turistice / Caras-Severin / La Tunele - Rezervatia Cheile Nerei-Beusnita
La Tunele - Rezervatia Cheile Nerei-Beusnita
( 10 Voturi )
Obiective Turistice - Caras-Severin
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   

La Tunele - Cheile CerneiLa Tunele - Cheile CerneiCheile Nerei se află în sudul Banatului, în sud-vestul României. Nera este unul dintre râurile importante din Banatul Montan; izvorăşte de pe platoul Semenicului, străbate iniţial faimoasele păduri de fag de pe versantul sudic al Munţilor Semenic, apoi întâlneşte Depresiunea Almăjului, o regiune deosebit de pitorească – este zona rurală cea mai bine conservată din Banat (doar sate, industria lipseşte aproape complet).

In rezervatie se poate ajunge dinspre Oravita pe drumul ce duce spre Sasca Montana, apoi pe stanga se face un drum spre satul Potoc. De acolo ii simplu urmati indicatoarele rupte si strambe care va indica spre rezervatie. Drumul este asfaltat, petecit si ondulat, se recomanda o viteza moderata.

Intrarea in rezervatie este 5 lei, dar nu se stie unde trebuie platita. Grija mare cu masina, drumul este foarte lat si este o zona duficient de circulata ( carute, biciclete, scutere, masini, etc. )

Daca va aflati in trecere si nu aveti timp  (aceste tunele se pot vizita in mai putin de o ora) de stat tunelurile sunt cele mai apropiate si mai accesibile obiective de vizitat, ele se gasesc la 2 -3 minute de parcarea ce se gaseste la intrarea in rezervatie, chiar inainte de pod pe dreapta pe langa masa si cosul de gunoi sau gunoaie ca nimeni nu-l prea nimereste cosul.Coordonate GPS ( acuratete 5m )
44.902222
21.736666


 
La Tunele - Cheile CerneiLa Tunele - Cheile Cernei La Tunele - Cheile CerneiLa Tunele - Cheile Cernei La Tunele - Cheile CerneiLa Tunele - Cheile Cernei
La Tunele - Cheile CerneiLa Tunele - Cheile Cernei langa Tunelelanga Tunele langa Tunele - izvorlanga Tunele - izvorComentarii (0)
Ultima actualizare în Joi, 11 August 2011 21:56