Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Locuri de cazare / Caras-Severin / Cabana Cerbul
info Momentan acesta sectiune este in curs de dezvoltare.
 

        In aceasta zona a websitului sunt prezentate pe scurt locuri de cazare (pensiuni, hoteluri, etc...), propuse (recomadate) de catre echipa nostra pentru zona in care se refera articolul selectat de catre un utilizator.

Daca doriti sa participati in aceasta sectiune a websitului contactatine pe adresa de email: 0ffice@ghid-obiective-turistice.ro

Cabana Cerbul
( 6 Voturi )
Locuri de cazare - Caras-Severin
Scris de Cabana Cerbul muntele mic   


Cabana Cerbul de pe Muntele Mic va astepta !

Cabana Cerbul - Muntele MicCabana Cerbul - Muntele MicCabana Cerbul este situata in statiunea Muntele Mic, statiune aflata in muntii Tarcu, la circa 25 km de Caransebes, 125 km de Timisoara, la o altitudine de 1526 m, si ofera turistilor zapada pana la 150 zile/an, 2 partii de schi, una in prelungirea celeilalte cu o lungime totala de 1600 m, dotate cu doua schilift.

Cabana dispune 30 camere si doua apartamente de lux, dotate cu baie moderna (apa calda si rece in permanenta), incalzire centrala si televizor, restaurant de 100  locuri, discoteca de 100 persoane, inchiriere echipamente sportive: sanii, schiuri, clapari, lectii de schi de la monitorul de schi al cabanei.

Informatii la:
Telefon :0723668385
Web: www.cerbul.eu
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Duminică, 23 Octombrie 2011 10:55