Bun Venit !
Obiective Turistice

        Acest website este dedicat tuturor celor care iubesc natura. Ne-am propus sa popularizam locurile minuntate din Banatul Montan si nu numai. O colectie de informatii usor accesibile pentru plimbarile, turismul de weekend sau vacantele dumneavoastra.

Echipa ghid-obiective-turistice.
Ghid Obiective Turistice pe Twitter !    Ghid Obiective Turistice pe Facebook !    Harta website - Ghid Obiective Turistice !    

Obiective turistice in zona

Nu exista obiective turistice asociate acestei zone.


Locuri de cazare in zona

Nu exista locuri de cazare recomandate in zona.


Trasee Turistice in zona

Nu exista trasee turistice asociate acestei zone.


Noutati

Telescaunul de la Văliug la Semenic
Telescaunul de la Văliug la Semenic, care ar avea circa 2,5 kilometri, ar permite un acces facil pe munte, pentru ca automobiliştii să nu fie nevoiţi să urce pe zăpadă şi gheaţă 16 kilometri”, spune Marius Popovici.
Citeşte mai departe...
Banner
Blog / ...
Afise interesante
( 2 Voturi )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
icoana_infoSaptamana trecuta am fost in Poiana Marului si am vazut un afis interesant, am decis sa deschid un articol special pentru acest timp de afise foarte interesante despre ocrotirea naturii.


Acesta este primul:
Nesimtitii BiodegradabiliNesimtitii Biodegradabili
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Joi, 01 Decembrie 2011 00:20
Citeşte mai mult...
 
S.O.S. Natura
( 4 Voturi )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
SOS NaturaSOS Natura        Cu treaba am ajuns si in Tirnova, o comuna linistita in apropiere de Resita, Caras Severin. Aici am vizitat o scoala si am observat ceva foarte interesant. Pe un perete al unui coridor era un afis cu un text interesant: "S.O.S Natura !". Am facut o fotografie acestui afis.


 "Daca nu vom gospodarii cu intelepciune rezervele planetei  si nu vom ocroti natura, vom ramane in cele din urma singuri pe o planeta pustiita."
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011 23:29
Citeşte mai mult...
 
Drumetie pe Saua Iepii - Muntii Tarcului
( 7 Voturi )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
Duminica, 21 August 2011
Saua IepiiSaua Iepii        Saua Iepii este zona frumoasa si putin accesibila in apropiere de Lacul Poiana Marului situata in Caras Severin. Accesul in zona este facut pe un drum forestier protejat de o bariera cu un lacat imens, cheia ?!... Cheia se afla la pastravarie, noroc cu relatiile de la noi am reusit sa intram cu masina in asa zisa rezervatie. 
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Luni, 14 Ianuarie 2013 17:20
Citeşte mai mult...
 
Un drum frumos, o priveliste superba
( 5 Voturi )
Scris de echipa ghid-obiective-turistice.ro   
Joi, 07 Aprilie 2011 19:29
In apropiere de CarbunariIn apropiere de Carbunari        O zi frumoasa de primavara soare si un traseu minunat de parcurs Carbunari - Iablanita. Carbunari, un sat cu oameni simpli la sud de Rezervatia Cheile Sustra iar destinatia Iablanita un sat asezat in apropiere de  intersectia cu drumul european E70.

Pe acest traseu se pot admira satele: Stancilova, Sopotu Nou, Dalboset, Prilipret, Prigor, Borloveni Noi, Globul Craiovei sat cu una din cele mai lungi curbe din judet , Petnic si Iablanita.
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Joi, 07 Aprilie 2011 21:05
Citeşte mai mult...
 
O plimbare in muntii Tarcu
( 7 Voturi )
Scris de Robert Tremmel   
Miercuri, 30 Martie 2011 13:40
Anul trecut intr-o zi calduroasa de vara stateam pe malul raului Sebes din Caransebes si ma uitam spre culmile Muntilor Tarcu.Si uite asa m-am hotarat ca trebuie sa fac o excursie pana la statia meteo Tarcu.
Muntii TarcuMuntii Tarcu
In Weekend-ul urmator pe o vreme caniculara, cinci personae ne urcam in masina si pornim spre crestele muntilor, emotionati si multumiti totodata ca &neste cineva in grupul nostru care cunoaste bine muntele. Pornim spre Borlova, drumul este plin cu gropi, dupa Borlova dispare asfaltul care apare din nou dupa telescaun, de aici si pana sus drumul este impecabil. Drumul urca tare, pe serpentine, iese din padure pe niste plaiuri frumoase si domoale, noi ne oprim la Saua Jigoriei unde lasam masina, ne luam bagajul in spate si mergem pe banda rosie spre Cabana Meteo Cuntu, Pornim fara graba pe
Comentarii (0)
Ultima actualizare în Luni, 16 Ianuarie 2012 20:19
Citeşte mai mult...
 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2